کمپین جهانی حذف خشونت علیه زنان

orange the world

دبیر کل سازمان ملل با هدف حذف خشونت علیه زنان تا سال ۲۰۳۰ یک کمپین جهانی را تحت عنوان “جهان نارنجی: سرمایه گذاری، پاسخگویی، جلوگیری و جمع آوری” معرفی کرده است که به مدت ۱۶ روز از ۲۵ نوامبر تا ۱۰ دسامبر هر سال توسط فعالان حقوق زنان و منع خشونت اجرا می شود.

 

کارزار برابری نسل زنانِ سازمان ملل متحد در حال فراخوان اقدامات جهانی برای رفع شکاف های بودجه، اطمینان از خدمات ضروری برای بازماندگان خشونت در طی بحران COVID-19، تمرکز بر پیشگیری و جمع آوری داده هایی است که می تواند خدمات نجات دهنده ی زندگی زنان و دختران را بهبود بخشد.

امسال مانند هیچ سال دیگری نیست. حتی قبل از شیوع COVID-19، خشونت علیه زنان و دختران به موارد همه گیر رسیده بود. در سطح جهانی، ۲۴۳ میلیون زن و دختر توسط یک شریک زندگی صمیمی در یک سال گذشته مورد آزار و اذیت قرار گرفتند. در همین حال، کمتر از ۴۰ درصد زنانی که خشونت را تجربه می کنند آن را گزارش می کنند یا به دنبال کمک می روند.

همزمان با اجرای اقدامات قرنطینه خانگی برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در کشورها، خشونت علیه زنان، به ویژه خشونت خانگی، شدت گرفت – در برخی کشورها، تماس با خطوط کمک پنج برابر شده است. در برخی دیگر، گزارش های رسمی مربوط به خشونت خانگی کاهش یافته زیرا بازماندگان برای جستجوی کمک و دسترسی به پشتیبانی از طریق کانال های عادی مشکل بیشتری دارند. تعطیلی مدارس و فشارهای اقتصادی زنان و دختران را فقیرتر، خارج از مدرسه و بیکار و در معرض استثمار، سوءاستفاده، ازدواج اجباری و آزار و اذیت قرار داده است.

امروز، اگرچه صدای فعالان و بازماندگان به اوج رسیدن رسیده است که نمی توان آن را ساکت کرد یا نادیده گرفت، اما پایان دادن به خشونت علیه زنان نیاز به سرمایه گذاری، رهبری و اقدام بیشتر دارد. نمی توان آن را کنار گذاشت. این باید بخشی از پاسخ ملی هر کشور به ویژه در جریان بحران COVID-19 باشد.

در طول ۱۶ روز فعالیت، UN Women میکروفن را به بازماندگان، فعالان و شرکای سازمان ملل در زمین تحویل داد تا داستان آنچه پس از ضربه COVID-19 اتفاق افتاد را بیان کند. داستانها را بخوانید و به اشتراک بگذارید، از فعالانی که هر روز تغییر ایجاد می کنند الهام بگیرید و دریابید که چگونه می توانید اقدام کنید.

خلاصه ترجمه ای از وب سایت سازمان ملل:  برای مشاهده منبع این بخش کلیک کنید.

 

شما در ایران چه نهادها یا سازمان هایی می شناسید که در زمان نیاز به کمک بتوان با آنها تماس گرفت؟ 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.